You are currently viewing Toni Petrea, după remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Dacă băteam, poate șansele la play-off erau altele”

Toni Petrea, după remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Dacă băteam, poate șansele la play-off erau altele”

Chindia Târgoviște a făcut un nou joc bun în campionat și a terminat neînvinsă împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Într-o deplasare infernală, dâmbovițenii au terminat 2-2 cu ocupanta locului 6 din Superligă, după ce l-a pauză au condus cu 2-1, în urma reușitelor semnate de Cooper și Akhmatov.

Conducerea tehnică a Chindiei a arătat unele supărări la finalul partidei cu Sepsi, după ce roș-albaștrii au condus la un moment dat cu 2-0, iar la final au reușit să mai obțină doar un punct dintr-un total de trei puse în joc.

„S-a jucat pe contre, victoria putea fi a oricărei echipe. Bine că am luat un punct cu o echipă bună, știam că pune presiune pe adversar, dar suntem supărați am avut 2-0 și puteam să pierdem acest joc. La pauză le-am zis să nu vină peste noi cu centrări, mingi în careu, știam că au jucători buni la duelurile aeriene.

Am avut ceva probleme timp de câteva minute, după aceea am mai schimbat, lucrurile s-au mai reglat. Dacă băteam, poate șansele la play-off erau altele, așa sunt alte echipe îndreptățite să spere, e greu. Suntem realiști, vrem să ne păstrăm cel puțin poziția pe care o avem momentan”, a transmis tehnicianul după remiza cu Sepsi.

Vineri, 17 februarie, Chindia va susține un nou joc în campionat împotriva Universității, ce va conta pentru etapa a 25-a. Pentru a se apropia și mai mult de locurile play-off, roș-albaștrii sunt obligați să obțină toate punctele cu „Șepcile roșii”. După disputa cu U. Cluj, pentru târgovișteni vor urma două meciuri de „f0c” cu Rapid București și FC U Craiova.

M.I.