You are currently viewing CNAIR anunță decizia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Lărgire la 4 benzi DN 7 Bâldana-Titu”

CNAIR anunță decizia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Lărgire la 4 benzi DN 7 Bâldana-Titu”

Proiectul de Lărgire la 4 benzi a DN 7, pe tronsonul Baldana – Titu, a întrat în ultima fază, înainte de emiterea autorizației de construire de către MTI. În acest moment, CNAIR anunță decizia de emitere a contractului de mediu, astfel că, dacă totul se desfășoară fără probleme, în acestă primăvară, antreprenorul ar putea începe lucrările de execuție.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță publicul interesat asupra luarii deciziei de emitere a acordului de mediu actualizat pentru proiectul „Largire la 4 benzi DN 7 Baldana-Titu km 30+950-52+350”, propus a fi amplasat in judetul Dambovita, pe raza comunelor Tartasesti, Slobozia Moara, Lunguletu, Titu.

Decizia autoritatii de mediu, precum si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Dambovita din municipiul Targoviste, str. Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni-joi, intre orele 900-1500 si vineri intre 900-1300, precum si pe apmdb.anpm.ro .

Observatiile/contestatiile publicului se primesc tot la sediul APM Dambovita, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului”.

Totodată, CNAIR a emis ordinul de incepere, de la 1 martie 2023, a contractului de proiectare și execuție pentru lărgirea la 4 benzi a DN71 pe tronsonul Bâldana – Târgoviște. Urmează ca, timp de 12 luni, să se desfășoare faza de proiectare și obținerea autorizației de construire.

AUTOR: F.S.