You are currently viewing Bărbați din judetul Dâmbovița, depistați de polițiști, conducând sub influența substanțelor psihoactive

Bărbați din judetul Dâmbovița, depistați de polițiști, conducând sub influența substanțelor psihoactive

COMUNICAT DE PRESĂ

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au depistat, pe raza comunei Gura Ocniței, un bărbat, de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

De asemenea, la data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au depistat, pe raza localității, un bărbat, de 21 ani, din comuna Vulcana-Pandele, în timp ce conducea un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Totodată, la data de 17 februarie a.c., un alt bărbat, de 24 de ani, din comuna Văleni-Dâmbovița, a fost surprins de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Târgoviște, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

În toate aceste cazuri, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

IPJ DÂMBOVIȚA