You are currently viewing Lancôme a anunțat că starul Hoyeon Jung și artista muzicală Aya Nakamura sunt cei mai noi ambasadori ai săi

Lancôme a anunțat că starul Hoyeon Jung și artista muzicală Aya Nakamura sunt cei mai noi ambasadori ai săi

Lancôme tocmai a anunțat că starul și modelul Netflix, Hoyeon Jung, și artista muzicală Aya Nakamura sunt cei mai noi ambasadori ai săi la nivel mondial.

Anunțul vine la scurt timp după ce brandul mai anunțase o altă ambasadoare, în persoana YouTuber-iței Emma Chamberlain.
Hoyeon Jung s-a făcut remarcată în rolul Kang Sae-byeok din serialul Netflix „Squid Game”, pentru care a și fost recompensată cu premiul SAG ( Screen Actors Guild) pentru interpretare remarcabilă. Actrița a fost nominalizată și la Primetime Emmy Awards pentru cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial. Jung și-a început cariera ca model la doar 16 ani și și-a făcut debutul internațional pe podium în 2016. De atunci, actorul sud-coreean a lucrat cu nume precum Adidas, Chanel și Calvin Klein. De asemenea, a devenit prima personalitate coreeană care are o coperta Vogue solo.

Pe nunele real Aya Coco Danioko, Aya Nakamura (numele de scenă este împrumutat de la eroul cu același nume din show-ul NBC „Heroes”) și-a început cariera muzicală în 2014, la vârsta de 19 ani, cu o piesă lansată pe Facebook. Cântăreața născută în Mali este supranumită „regina pop-ului francez”, devenind celebră cu piesa „Djadja”, lansată în 2018, un hit care s-a internaționalizat rapid în multe țări europene și i-a adus mai multe premii și nominalizări, pentru ca recent să fie reeditată în duet cu celebrul cântăreț Maluma.

Se știe puțin despre planurile mărcii pentru cei doi noi ambasadori ai săi, dar ne așteptăm să le vedem să apară destul de mult în campaniile viitoare.

Editor: I.F.A.