You are currently viewing Doi fotbaliști de la Chindia Târgoviște, incluși în echipa etapei după meciul cu Universitatea Cluj

Doi fotbaliști de la Chindia Târgoviște, incluși în echipa etapei după meciul cu Universitatea Cluj

Chindia Târgoviste a terminat la egalitate, 2-2, cu Universitatea Cluj, în runda cu numărul 26 din Superligă, iar doi fotbaliști din lotul antrenat de Toni Petrea au prins câteun loc în echipa ideală a etapei.

Este vorba de căpitanul Cristian Neguț și de apărătorul Deian Boldor.

„Deian Boldor (Chindia / 28 de ani) – A câştigat 22 de dueluri, dintre care 19 în defensivă. În plus, a marcat golul care a păstrat invincibilitatea Chindiei în 2023.

Cristian Neguţ (Chindia / 27 de ani) – Din nou, căpitanul târgoviştenilor a fost decisiv. De astă dată, acesta a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă”, au scris cei de la lpf.ro despre cei doi jucători după meciul cu „studenții” clujeni.

Este a patra etapă consecutivă când cel puțin un jucător de la Chindia prinde un loc în echipa ideală a etapei.

Iată “11-le” ideal al etapei a 26-a din Superligă

Laurențiu Popescu (U. Craiova) – Andrei Patache (FC Botoșani), Deian Boldor (Chindia Târgoviște), Mihai Popescu (Farul), Mario Camora (CFR Cluj) – Cristi Neguț (Chindia), Malcom Edjouma (FCSB), Tudor Băluță (Farul), Yassine Bahassa (FC U Craiova) – Denis Alibec (Farul), Mamadou Thiam (U. Cluj).

Antrenorul etapei: Gheorghe Hagi (Farul ).

M.I.