You are currently viewing Chindia Târgoviște, duel infernal la sfârșitul săptămânii! Va evolua împotriva echipei în care a obținut prima victorie din acest campionat

Chindia Târgoviște, duel infernal la sfârșitul săptămânii! Va evolua împotriva echipei în care a obținut prima victorie din acest campionat

Chindia Târgoviște se pregătește pentru un meci infernal în campionat. Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20.00, în deplasare, dâmbovițenii vor înfrunta pe Rapid București, un adversar de calibru din Superligă.

Elevii lui Toni Petrea speră să facă o figură frumoasă pe arena din Giulești pentru a continua seria jocurilor fără înfrângere. În primele cinci meciuri din acest an, Chindia nu a suferit nicio înfrângere și a adunat 9 puncte în meciurile cu Petrolul Ploiești, UTA Arad, FC Argeș, Sepsi și U. Cluj.  Disputa dintre cele două formații va conta pentru etapa a 27-a.

Antrenorul Toni Petrea a preluat banca tehnică a Chindiei chiar înaintea meciului cu Rapid din turul campionatului. Atunci, în disputa de pe arena „Ilie Oană” s-au impus târgoviștenii, cu scorul de 2-1, grație reușitelor lui D. Popa și Neguț.

După 26 de meciuri disputate, Chindia ocupă locul 10, cu 30 de puncte, iar Rapid se află pe 4, cu 46 de puncte.

M.I.