You are currently viewing Șoferi surprinși la volan cu alcoolemie ridicată sau sub efectul substanțelor interzise, la Vulcana Pandele, Moroeni sau Răcari!

Șoferi surprinși la volan cu alcoolemie ridicată sau sub efectul substanțelor interzise, la Vulcana Pandele, Moroeni sau Răcari!

Echipaje de polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Pucioasa au oprit pentru control, pe DJ 712B, pe raza localității Vulcana Pandele, o autoutilitară condusă de un bărbat de 41 de ani din Vulcana Băi.

Întrucât emana halenă alcoolice, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În această situație, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De asemenea, pe drumul național 71, în localitatea Moroeni, polițiștii au depistat un șofer, de 19 ani, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Alți doi conducători auto au fost surprinși de polițiști în timp ce ar fi condus autoturisme, pe raza orașului Răcari și localității Ionești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Aceștia, în urma testării cu aparatul etilotest, au prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, în toate cele trei cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

IPJ DÂMBOVIȚA