You are currently viewing Toni Petrea, nemulțumit după înfrângerea cu Rapid! „Dacă nu aveam un om eliminat, nu pierdeam”

Toni Petrea, nemulțumit după înfrângerea cu Rapid! „Dacă nu aveam un om eliminat, nu pierdeam”

Chindia Târgoviște a suferit, în acest week-end, primul eșec din acest an. Pe teren străin, dâmbovițenii au fost învinși de Rapid București, cu scorul de 2-0, la capătul unui gol marcat din penalty și a unui autogol. Disputa dintre cele două echipe a contat pentru etapa a 27-a a Superligii.

Rezultatul înregistrat de Chindia în disputa cu „feroviarii” a nemulțumit conducerea tehnică roș-albastră. La finalul întâlnirii din Giulești, Toni Petrea a transmis că dacă echipa sa nu avea un om eliminat nu pierdea.

„O partidă frumoasă pentru spectatori. Echilibrată în prima parte, zic eu. A venit acel moment psihologic al jocului, cu acea eliminare, după două cartonașe galbene. Asta și-a spus cuvântul în economia jocului. În repriza a doua, normal, au pus presiune pe noi. Am primit două goluri, nu vreau să le comentez.

Chiar și așa, am făcut o partidă bună, dar nu am avut inspirație la finalizare. Din păcate, nu am reușit mai mult, deși ne doream. Multe nu am să le reproșez băieților. Au făcut un joc bun, dar anumite momente nu au fost tratate așa cum trebuie. Îngrijorător este faptul că jucăm peste 3 zile cu altă echipă angrenată pentru play-off și avem probleme de lot. Cred că dacă nu aveam un om eliminat, nu pierdeam”, a precizat antrenorul Toni Petrea.

Marți, 28 februarie, de la ora 18.00, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești, Chindia va înfrunta pe FC U Craiova, într-un joc ce va conta pentru etapa  a 28-a.

M.I.