You are currently viewing 10 elevi ai şcolilor militare, în practică la Jandarmeria Dâmboviţa

10 elevi ai şcolilor militare, în practică la Jandarmeria Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ

Zece elevi din cadrul Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi „Petru Rareş” Fălticeni se află, până pe 13 aprilie a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmbovița pentru a desfăşura stagiul de practică.

Elevii au fost primiţi în colectivul unităţii, unde li s-au prezentat activităţile la care vor lua parte în cadrul structurilor de pază şi protecţie instituţională urmând să fie planificați în misiuni de asigurare a ordinii interioare necesare desfăşurării în bune condiţii a activităţii la obiectivele aflate în competenţa Jandarmeriei Dâmboviţa.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, iar principalele activităţi ce vor fi desfăşurate vizează însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, precum și punerea în practică a cunoştinţelor teoretice dobândite pe timpul anului şcolar.

Viitorii subofițeri vor fi îndrumaţi, pe întreaga perioadă a stagiului de practică, de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

INSPECTORATUL  DE  JANDARMI  JUDEŢEAN DÂMBOVIŢA – Informare, Relații Publice şi cu Publicul