You are currently viewing Baschetbalistele de la CSM Târgoviște, înfrângere cu CS Municipal Alexandria. Dâmbovițencele, pe ultimul loc în clasament

Baschetbalistele de la CSM Târgoviște, înfrângere cu CS Municipal Alexandria. Dâmbovițencele, pe ultimul loc în clasament

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal a suferit, marți seara, o nouă înfrângere în campionat. Pe teren propriu, în Sala „Ioan Valerian”, dâmbovițencele au cedat cu 48-64 (4-19, 17-23, 20-8, 7-14), disputa cu CS Municipal Alexandria, într-un joc ce a contat pentru etapa a 15-a.

Eșecul cu Alexandria a fost al 14-lea din acest sezon pentru echipa antrenată de Cătălin Tănase. Baschetbalistele formației dâmbovițene au luptat până în ultimul sfert, chiar dacă au jucat fără una dintre cele mai bune jucătoare, mai exact Ancuța Stoenescu.

Marcatoarele Târgoviștei în disputa cu teleormănencele au fost A. Dobă 3p, C. Spineanu 4, A. Chivu 16, C. Badi 4, T. Dumitru 12 și A. Ivan 9.

După înfrângerea de astăzi, CSM Târgoviște a căzut pe ultimul loc, cu doar 18 puncte acumulate. Runda viitoare, în etapa a 19-a, dâmbovițencele vor da, tot acasă, peste Sirius Mureșul Târgu Mureș.

M.I.