You are currently viewing Farfarello cântă, diseară, la Târgoviște

Farfarello cântă, diseară, la Târgoviște

„Violonistul Diavolului” aduce, diseară, Trio Farfarello la Târgoviște, într-un concert extraordinar.

Mani Neumann, der Teufelsgeiger, cunoscut publicului din România în urma colaborării sale de lungă durată cu formația Phoenix, va cânta la club Fiord Club RockStillery începând cu ora 19.00. Biletele pot fi achiziționate la fața locului, înainte de inceperea evenimentului, iar rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0721 453 336. Prețul intrării este de 40 de lei.

Concertul face parte dintr-un turneu pe care formația îl susține, începând cu data de 16 februarie, în 13 orașe din România.

„Neamţul cu suflet de român“ este considerat un maestru al viorii şi blockflöte iar modul său de a interpreta – melancolic, sălbatic ori excitant este întotdeauna autentic, nonconformist şi imposibil de copiat. Mani Neumann (vioară, blockflöte) şi Ulli Brand (chitară), membrii fondatori ai trupei Farfarello, au reuşit ca în 40 de ani de activitate să obţină recunoaştere europeană şi internaţională. Din 1982 şi până acum, Farfarello a lansat 18 albume, 4 dvd-uri şi a participat la peste 3.500 de concerte în toată lumea.

AUTOR: F.S.