You are currently viewing Un muncitor a căzut de pe acoperișul Primăriei Hunedoara, în timp ce executa lucrări de reabilitare

Un muncitor a căzut de pe acoperișul Primăriei Hunedoara, în timp ce executa lucrări de reabilitare

Un muncitor a căzut, joi dimineaţa, de pe acoperişul clădirii Primăriei Hunedoara, în timp ce executa lucrări de reabilitare a acestuia, bărbatul fiind transportat la spital cu mai multe traumatisme.

Potrivit primelor informaţii, victima ar fi căzut de la o înălţime de circa 8-10 metri, în urma impactului cu solul bărbatul acuzând dureri la picioare şi torace.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), care a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Municipal Hunedoara.

A fost transportat la UPU Hunedoara cu diagnosticul de politraumatism prin cădere de la înălţime, traumatism toracic şi de membre inferioare. Urmează a fi investigat în spital pentru a se stabili exact ce leziuni prezintă„, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu, potrivit Agerpres.

Editor: I.F.A.