You are currently viewing Municipiul Târgoviște, dat din nou drept exemplu de presa din orașele învecinate

Municipiul Târgoviște, dat din nou drept exemplu de presa din orașele învecinate

Municipiul Târgoviște este dat din nou drept exemplu de presa din orașele învecinate și chiar dintr-unul considerabil mai mare, pe care noi îl invidiem pentru economia dezvoltată. Este vorba despre una dintre cele mai cunoscute publicații din Ploiești, „Observator Prahovean”, care notează că a primit la redacție imagini cu stațiile noi de călători din municipiul nostru și le compară cu cele din Ploiești.

Am primit astăzi pe whatsapp-ul redacției câteva imagini trimise de un ploieștean aflat în vizită la rude în Târgoviște. Cum pot arăta noile stații de transport în comun din orașul vecin? Lăsăm imaginile să vorbească de la sine…

„Stație autobuz în Târgoviște cu wi-fi. Și ne mai mirăm de ce Ploieștiul este oraș eșuat! Da este!!”, ne-a scris supărat cititorul.

Câteva minute mai târziu a revenit cu o nouă fotografie în care apăreau câțiva muncitori care lucrau la o astfel de stație: „Inclusiv azi (duminică), la 11:50, se lucrează pentru montarea acestor stații”, ne-a mai scris ploieșteanul.

În Târgoviște am fost de curând, în vara anului trecut mai exact. Am fost plăcut surprinsă de ce am văzut acolo, de orașul în sine și încă nu se montaseră stații de transport în comun cu wi-fi.

AUTOR: F.S.