You are currently viewing Primele stații de călători cu adevărat moderne de care beneficiază orașul nostru au fost deja montate

Primele stații de călători cu adevărat moderne de care beneficiază orașul nostru au fost deja montate

Primele stații de călători cu adevărat moderne de care beneficiază orașul nostru au fost deja montate și urmează și monitoarele informative, anunță primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Stațiile au o lungime de 6 m, vor dispune de touch screen monitor (dimensiune display 125 cm., ecran tactil, grosime sticlă 8 mm, sticla fiind călită, rezistentă la explozie, anti-ultraviolete, reflexie scăzută, transmisie a luminii peste 97%), vor fi dotate cu panou de informații digital (dimensiune modul: 256×128 mm, luminozitate: maxim 6000 cd/m2, reglabilă cu senzor crepuscular încorporat, ce afișează indicativul traseului de transport public, direcția și timpul de așteptare), sistem fotovoltaic cu o putere instalată de minim 2 kW (are in componență 6 panouri fotovoltaice), router wi-fi, camere de luat vederi, prize USB.

În plus, stațiile vor fi dotate cu senzori de temperatură, de umiditate și de poluare, la care adăugăm banda LED de contur care indică nivelul de poluare (Roșu – poluare ridicată, Galben – grad mediu de poluare, Verde – poluare scăzută).

Toată structura metalică este protejată anticoroziv și vopsită în câmp electrostatic cu pulberi. Principala sursa de alimentare cu energie electrică este reprezentată de kit-ul fotovoltaic, integrat în structura stației de autobuz.

AUTOR: F.S.