You are currently viewing Virgil Guran, despre Bogdan Aurescu: cred că ar trebui să aibă o comunicare mai bună cu partidul, pentru că orice ministru nu e pe cont propriu acolo

Virgil Guran, despre Bogdan Aurescu: cred că ar trebui să aibă o comunicare mai bună cu partidul, pentru că orice ministru nu e pe cont propriu acolo

Discuțiile privitoare la prestația lui Bogdan Aurescu nu s-au încheiat. O nouă voce din conducerea PNL îl critică pe ministrul de Externe, căruia îi sugerează să-și schimbe atitudinea față de partidul care l-a susținut să ajungă la șefia diplomației române.

”Din punctul meu de vedere, nu am nemulțumiri față de Bogdan Aurescu. Un singur lucru, poate: cred că ar trebui să aibă o comunicare mai bună cu partidul, aicea da, pentru că orice ministru nu e pe cont propriu acolo, am spus, trebuie să comunici cu partidul, în general partidul are un program de guvernare care trebuie respectat. Poate aici, dar în rest, eu nu pot să spun, să-i reproșez ceva lui Bogdan Aurescu”.

În ceea ce privește disputa dintre Aurescu și Rareș Bogdan, președintele PNL Dâmbovița a declarat, pentru RFI că cei trebuie să lămurească acest episod: ”Cred că trebuie să și-o lămurească între ei, așa se întâmplă într-un partid normal, noi suntem un partid mai liber, așa, în exprimare, e și bine, e și rău, dar eu zic că una peste alta, suntem un partid viu și este important”.

AUTOR: F.S.