You are currently viewing Adrian Țuțuianu: 11 proiecte, cu o valoare de 5,5 milioane de euro, depuse de autoritățile române, au fost selectate de structura DG Reform din cadrul Comisiei Europene

Adrian Țuțuianu: 11 proiecte, cu o valoare de 5,5 milioane de euro, depuse de autoritățile române, au fost selectate de structura DG Reform din cadrul Comisiei Europene

Întâlnire importantă, ieri, la sediul Guvernului. Nathalie Berger, director DG Reform din cadrul Comisiei Europene, s-a întâlnirt cu seceretarul general adjunct al Guvernului, Adrian Țuțuianu. Structura pe care oficialul european o reprezintă este responsabilă de Instrumentul pentru Asistență Tehnică, program atractiv pentru autoritățile române care au depus 35 de proiecte, pentru anul 2023, din care 11 cu o valoare de 5,5 milioane de euro au fost selectate.

„România participă, ca partener, în alte 4 proiecte multi-country, coordonate de Cehia, Finlanda, Franța și Țările de Jos.
Am discutat în special despre apelul de proiecte pentru 2024 (urmează a fi lansat la începutul lunii mai) și sprijinul pentru implementarea Reformei 9 – Guvernanța corporativă a întreprinderilor publice”, precizează Adrian Țuțuianu.

AUTOR: F.S.