You are currently viewing Aleph News a intrat în insolvenţă

Aleph News a intrat în insolvenţă

Aleph Media, societatea care operează televiziunile Aleph News şi Aleph Business, a intrat în insolvenţă, scrie paginademedia.ro. Decizia a fost luată joi de Tribunalul Bucureşti, la „cererea debitorului”, adică chiar a societăţii Aleph Media.

Printre creditorii societăţi se numără Marius Tucă, despre care  Paginademedia.ro a relatat că are de recuperat cel puţin 60.000 de euro, dar şi casa de producţie Zazu Film, care este şi acţionar în cadrul televiziunii, compania fiind deţinută de Cristina Iacob, regizor, despre care presa de scandal a relatat că este fosta iubită a lui Adrian Sârbu.

Televiziunea lui Adrian Sârbu a primit licenţă de la CNA în vara lui 2019. La momentul respectiv, el bătuse palma cu Marius Tucă pentru a crea un grup media, din care să facă parte Aleph News, reţeaua Smart Radio, dar şi alte posturi de televiziune, tot cu Aleph în denumire.

Un an mai târziu, în septembrie 2020, Aleph a început să emită, având în echipă oameni care au lăsat Pro TV sau Digi24 pentru a se alătura proiectului de televiziune, dar şi mai vechi colaboratori ai lui Sârbu.

Editor: I.F.A.