You are currently viewing Premieră în fotbalul dâmbovițean! Cupa României – faza județeană va avea sponsor

Premieră în fotbalul dâmbovițean! Cupa României – faza județeană va avea sponsor

Premieră în fotbalul dâmbovițean, cu o strategie de promovare care atrage primul partener comercial important, concernul INATECH Packaging Supplies & Equipment. Noul sponsor al Cupei României – faza județeană este unul dintre cei mai mari furnizori de ambalaje pentru protecție și materiale pentru izolații din România, cu un portofoliu variat de produse.

Un parteneriat consolidat de președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru, și de Cristian Bădescu, CEO INATECH, companie care își desfășoară activitatea atât la nivel intern (București, Ilfov, Oradea, Arad, Brașov, Dolj), dar și în Bulgaria. Este începutul unei frumoase colaborări, care va avea ca obiectiv progresul celui mai iubit dintre sporturi la nivelul județului Dâmbovița și nu numai, regele sporturilor, fotbalul.

Toate echipele participante în Cupa României INATECH, ediția 2022/2023, vor fi premiate cu materiale sportive, gradual, începând cu faza sferturilor de finală, programată să se desfășoare pe 28 martie.

M.I.