You are currently viewing Primarul comunei Crângurile anunță instalarea de camere video, pentru identificarea celor care provoacă pagube pe domeniul public

Primarul comunei Crângurile anunță instalarea de camere video, pentru identificarea celor care provoacă pagube pe domeniul public

Aviz, amatorilor de distrus domeniul public și de aruncat gunoaie în afara locurilor special amenajate, din comuna Crângurile. Primarul, Costin Barbu, anunță că, pe raza tuturor localităților au fost instalate camere video, astfel încât identificarea răuvoitorilor să fie mai ușoară, ca și tragerea lor la răspundere în conformitate cu normele în vigoare.

„Terenul sintetic de la Patroaia Vale și intersecțiile din comuna noastră, sunt monitorizate 24/24 h cu camere video color de ultimă generație.
Începând de azi, toți cei care vor mai insista să facă rău acestei comune prin aruncarea gunoiului in locuri nepermise și a altor probleme pe care le provoacă în mod intenționat, vor răspunde conform legilor in vigoare”, transmite edilul dâmbovițen.

AUTOR: F.S.