You are currently viewing Actorul Lance Reddick, cunoscut pentru rolurile din The Wire și John Wick, a murit

Actorul Lance Reddick, cunoscut pentru rolurile din The Wire și John Wick, a murit

Lance Reddick, actor cunoscut pentru rolurile din The Wire, Fringe și franciza John Wick, a murit la vârsta de 60 de ani din cauze naturale, la domiciliul său din Los Angeles, relatează The Guardian.

Cel mai cunoscut rol al lui Reddick a fost interpretarea locotenentului de poliție din Cedric Daniels în drama HBO The Wire.

Într-un interviu din 2019, el s-a referit la acest rol drept „o bucată emblematică din istorie” și că se simțea „foarte norocos și mândru de munca pe care a făcut-o”, în contextul în care serialul avea o distribuție destul de mare de persoane de culoare într-o perioadă în care televiziunea era încă acaparată de persoane albe.

El urmează să apară și în spin-offul John Wick, Ballerina, cu Ana de Armas.

Reddick a obţinut primul său rol major pe ecran în rolul şefului de poliţie Cedric Daniels în serialul „The Wire”. A jucat ulterior în „Bosch”, „Fringe”, „Oz” sau „American Horror Story.

Activitatea cinematografică, dincolo de „John Wick”, a inclus apariţii în thrillere precum „Angel has Fallen”, „Monster Party” şi „Godzilla vs. Kong”. De asemenea, a fost cunoscut de pasionaţii de jocuri video ca fiind vocea personajului Comandantul Zavala din „Destiny”.

Editor: I.F.A.