You are currently viewing Evita – Tango revine, diseară, la Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, din Târgoviște

Evita – Tango revine, diseară, la Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, din Târgoviște

Evita – Tango revine, diseară, 18 martie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, din Târgoviște. Este un spectacol excepțional sub semnătura regizorului Mc Ranin și a coregrafului Hugo Wolff, despre Evita Péron, prima doamnă a Argentinei.

E dificil să cuprinzi viața unui om în imagini, fie pe scenă, fie în scris, fără să comiți un act de injustiție, de reducere a unei ființe umane la o impresie, o umbră de poveste. Și, totuși, acesta e pariul pe care regizorul Mihai Constantin Ranin îl propune, alături de coregraful Hugo Wolf, în spectacolul „Evita Tango”. Împreună cu actorii, au creat două ore de muzică, dans și lumină, de imagini care ne fac să tresărim, să zâmbim sau să plângem. „Evita Tango” e un spectacol ce aduce un omagiu, care arată existența unui om în toată complexitatea lui, în compoziții pe care le înțelegem, care ne sunt familiare, dar a căror sens profund pare întotdeauna un pas mai departe de noi. „Evita Tango”, la fel ca și Evita Péron, e un tur de forță.” (Alex Teodorescu, Regizor de teatru, Drd. al Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Președinte al Asociației Mise en scene)

Din distribuție fac parte, alături de Mara Opriș, în rolul Evitei Péron, actori îndrăgiți ai treatrului târgoviștean, printre care Liviu Cheloiu, Corneliu Jipa, IuliaVerdeș, Radu Câmpean, Mircea Silaghi, Delia Lazăr, Maria Nicola, Antonia Ionescu, Ilie Ghergu.

Biletele se pot rezerva telefonic, la 0245.210.046, pe WhatsApp, la 0799.759.012, prin e-mail – rezervari@tonybulandra.ro, la agenția de bilete a teatrului – Bulevardul Regele Carol I nr. 43, sau pe www.eventim.ro.

AUTOR: F.S.