You are currently viewing O dâmbovițeancă, în finala galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială, din această seară

O dâmbovițeancă, în finala galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială, din această seară

Pe 21 martie 2023 este Ziua Mondială a Asistenţei Sociale și pentru a marca acest moment, asistenţii sociali din România, vor sărbători împreună, la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială. Evenimentul va avea loc, în această seară, de la ora 18.00, la Ateneul Român.

Devenit un eveniment tradiţie în mediul social din România, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

Evenimentul va fi găzduit de Andreea Marin – Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială.

În finala evenimentului, din partea Sucursalei Dâmbovița a Colegiului National al Asistentilor, concurează și o dâmbovițeancă. Corina Marina Mocanescu, asistent social profesionist, care își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Județean de Urgență, Unitatea Primiri Urgențe, se află printre cei trei finaliști la această categorie.

AUTOR: F.S.