You are currently viewing 12 tineri din Petrești pornesc afaceri cu fonduri europene. Prima, o cofetărie, a fost inaugurată, ieri

12 tineri din Petrești pornesc afaceri cu fonduri europene. Prima, o cofetărie, a fost inaugurată, ieri

12 tineri din Petrești au câștigat șansa de a-și dezvolta o afacere, pe bani europeni. Prima astfel de afacere a fost inaugurată chiar ieri, în prezența primarului Lucian Daniel Andrei. Este vorba despre o cofetărie, unde localnicii se pot bucura de momente dulci. Urmează ca, în viitorul apropiat, și ceilalți tineri antreprenori să își înceapă activitatea, cu fonduri obținute prin proiectul „Dezvoltare integrată în Comuna Petrești”

„Astazi, am avut placerea sa particip la inaugurarea unui laborator de cofetarie in localitatea noastra, respectiv in satul Greci. Familia Voicu se bucura de fonduri europene, unul din cele 12 proiecte care au fost derulate prin „Dezvoltarea integrata in Comuna Petresti”.
Cei 12 tineri vor dezvolta in localitatea noastre diferite activitati (constructii, salon coafura, frizerie, aparatura muzicala etc), oferind 12 locuri de munca, inclusiv fonduri pentru salarizarea angajatilor, timp de un an.
Mentionam ca acest proiect nu a necesitat cofinantare, iar suma alocata nu este rambursabila.
Asadar va asteptam la DULCELE DE CASA AMALIA MADY SRL sa degustati produsele deosebite create de acesti tineri!”, transmite edilul comunei dâmbovițene.

AUTOR: F.S.