You are currently viewing Monica Ilie, viceprimar Târgoviște, premiată la cea de a II-a ediţie a evenimentului „Leadership feminin – Provocări și Reziliență”

Monica Ilie, viceprimar Târgoviște, premiată la cea de a II-a ediţie a evenimentului „Leadership feminin – Provocări și Reziliență”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat cea de a II-a ediţie a evenimentului „Leadership feminin-Provocări și Reziliență”, un eveniment de referinţă dedicat excelenţei feminine, prin recunoașterea publică a acelor doamne care sunt adevărate modele. Alături de antreprenoarele dâmbovițene, au fost premiate și reprezentante ale administrației locale și județene, cele pentru care provocarea de a reuși într-o lume dominată încă de bărbați este și mai mare. Printre doamnele care au dovedit că o femeie poate reuși, atât în administrație, cât și în politică, după ce a avut o carieră de succes la catedră, se numără viceprimarul municipiului Târgoviște, Monica Ilie, a cărei activitate a fost recunoscută, în cadrul evenimentului organizat de CCIA Dâmbovița.

„Felicit organizatorii, pe domnul Valentin Calcan, Președintele Camerei de Comerț Dâmbovița, doamna Stefania Stroica, Director general, pentru organizarea unui eveniment de ținută, care a adus în prim plan profesionalismul, curajul, determinarea și dorința unor femei de a reuși în domeniile în care își desfășoară activitatea.
Așa cum am spus, leadershipul nu trebuie să aibă gen, feminin sau masculin, ci trebuie să se raporteze la valorile care îl definesc pe lider în echipa din care face parte.
Le doresc succes tuturor doamnelor și domnișoarelor, le apreciez pentru efortul de a performa în activitate și mă înclin în fața faptului că îmbracă acest efort în haina feminității și a eleganței de caracter specifice”, a transmis viceprimarul, Monica Ilie.

AUTOR: F.S.