You are currently viewing Astăzi, la Centrul de Cultură din Târgoviște, au debutat activitățile din cadrul programului „Școala altfel”

Astăzi, la Centrul de Cultură din Târgoviște, au debutat activitățile din cadrul programului „Școala altfel”

În cadrul Programului Național Școala Altfel – „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 27-31 martie, între orele 9.00 și 12.00, o serie de activități menite să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul copiilor, fie că sunt preșcolari sau elevi. Atelierele propuse pentru acest an sunt următoarele: Încondeiat ouă, Icoane pe sticlă, Micul Artizan și Hand-Made.

Astăzi, la sediul CJCD, au debutat activitățile, spre încântarea copiilor care au avut ocazia să învețe și experimenteze lucruri noi, în afara sălilor de clasă, într-o atmosferă propice creativității.

„Atelierele alese, Încondeiat ouă, Icoane pe sticlă, Micul Artizan și Hand-Made au ca scop încurajarea şi dezvoltarea capacităţilor artistice ale elevilor, descoperirea aptitudinilor individuale, oferind, în egală măsură, şi cadrelor didactice posibilitatea de a învăţa în acelaşi timp cu aceştia.
Cu toții s-au declarat încântați să descopere o altfel de artă, sub îndrumarea meșterilor populari și a artiștilor plastici: Victorița Gotea, Denisa Bobeică, Georgiana Vănău și Barbara Popa”, informează CJCD.

AUTOR: F.S.