You are currently viewing Studenții UVT, în vizită la camera de Comerț Dâmbovița

Studenții UVT, în vizită la camera de Comerț Dâmbovița

Camera de Comerț Dâmbovița a primit, ieri, vizita studenților din anul IV de la Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universitatea Valahia. Tinerii au avut, astfel ocazia de a afla ce înseamnă să lucrezi într-un mediu juridic real și de a înțelege modul în care cunoștințele teoretice sunt aplicate în practică.

S-a discutat despre experiența practica în domeniu, despre antreprenoriat și despre oportunitățile de carieră după absolvire.

Aceste întâlniri de lucru oferă o imagine mai clară a diferitelor cariere disponibile în domeniul dreptului. De asemenea, vizitele pot ajuta la crearea de conexiuni cu profesioniștii din domeniu, oferind astfel posibilitatea de a dezvolta rețele de contacte utile pentru viitoarea carieră.

În plus, vizitele pot oferi oportunități practice pentru a dezvolta abilități utile în domeniul dreptului, precum analiza și interpretarea legislației, scrierea de documente juridice.

Întâlnirile cu studenții pot fi un instrument valoros pentru a înțelege mai bine domeniul dreptului și pentru a obține experiență practică, utilă în dezvoltarea unei cariere juridice de succes”, precizează Camera de Comerț Dâmbovița.

AUTOR: F.S.