You are currently viewing Două noi proiecte, în valoare de peste 12 milioane de lei, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, pentru comunitățile dâmbovițene

Două noi proiecte, în valoare de peste 12 milioane de lei, finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, pentru comunitățile dâmbovițene

Ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 49 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 483.342.729,63 lei.

Contractele semnate vizează modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă, a sistemelor de canalizare și a stațiilor de epurare, precum și construirea sau reabilitarea unor poduri și podețe.

Două dintre acestea presupun lucrări în valoare de peste 12 milioane de lei, în două comune dâmbovițene. Este vorbe despre proiectele „Pod peste râul Vulcana, în comuna Vulcana-Pandele”, în valoare de 3.439.906 și „Modernizare drumuri de interes local în comuna Aninoasa”, în valoare de 8.674.379 lei.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 912, în valoare totală de 9.980.567.931 de lei.

AUTOR: F.S.