You are currently viewing Lucrările la Centrul Cultural „Flacăra Moreni” prind contur

Lucrările la Centrul Cultural „Flacăra Moreni” prind contur

Modernizarea și reabilitarea Clubului Flacăra prind contur. Administrația locală anunță că intervențiile se desfășoară conform graficului de execuție și a parametrilor tehnici stabiliți.  Construcţia cu destinaţie administrativă şi social-culturală se va transforma în „Centrul Cultural Flacăra Moreni”.

„De la zi la zi, lucrările avansează și se desfășoară pe întreaga suprafață și pe toate structurile investiționale incluse.
Lucrările sunt finanțate din fonduri europene prin Programul Operațional Regional și se desfășoară în cadrul componentei ,,Reabilitare şi modernizare Club Flacăra Moreni” – investiție publică inclusă în proiectul ,,Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în municipiul Moreni”.
Obiectivele specifice sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, informează Primăria Municipiului Moreni.

AUTOR: F.S.