You are currently viewing Rotary Club Târgoviște le-a făcut Paștele frumos beneficiarilor Centrului de Asistență Medico-Socială din Bucșani

Rotary Club Târgoviște le-a făcut Paștele frumos beneficiarilor Centrului de Asistență Medico-Socială din Bucșani

Cei 80 de vârstnici de la Centrul de Asistență Medico-Socială din Bucșani s-au bucurat de o masă de Paști plină de bunătăți, cu sprijinul Rotary Club Târgoviște. Aceștia le-au cumpărat toate ingredientele necesare, astfel încât să se simtă ca într-o familie, de Sărbători.

Ar putea fi o imagine cu fructe

„Ei sunt doar câțiva dintre cei mulți care ne-au asigurat nouă o viață confortabilă. Ei sunt cei care s-au zbătut să răzbească într-o țară nimicită de război, au trăit deceniile comunismului strivitor, sunt cei care au trebuit să se acomodeze apoi cu libertatea democrației postdecembriste. Iar azi? Azi ei sunt cei tăcuți. Ca niște călători în timp, liniștiți și plini de învățăminte adunate din toate vremurile, îi găsim în Centrul de Asistență Medico-Socială din Bucșani, 80 la număr, trăind împreună împliniri mărunte.
Pentru bucuria noastră de a stârni bucurie, Rotary Club Târgoviște a donat toate ingredientele pentru masa de Paște a vârstnicilor.

În urma acestei acțiuni, în cadrul întâlnirii noastre săptămânale de aseară, am avut plăcerea să le avem în mijlocul nostru pe doamnele dr. Alina Ocneanu, director al Centrului de Asistenta Medico-Sociala și as. soc. principal Ioana Dicu, care ne-au transmis emoția trăită la masa de Paște, alături de mulțumirile conducerii centrului şi a beneficiarilor. Le mulțumim colegilor nostri Dorin Andreica şi Marian Lincă pentru implicare şi organizare.
Orice colaborare în comunitatea noastră ne aduce mai aproape de oameni, de trăirile și nevoile lor. Fiecare acțiune este o nouă experiență, un câștig de ambele părți, în diferite moduri”, transmite Rotary Club Târgoviște.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

AUTOR: F.S.