You are currently viewing Fănuț Costea: Orașul Găești este într-o situație dramatică, în ceea ce privește infrastructura; traficul în oraș este infernal

Fănuț Costea: Orașul Găești este într-o situație dramatică, în ceea ce privește infrastructura; traficul în oraș este infernal

Proiectul inelului de Centură este unul extrem de important atât pentru orașul dâmbovițean, cât și pentru întreg județul. Afirmația îi aparține președintelui PSD Găești, Fănuț Costea, care a declarat, în această după-amiază la Riposta pe Net și Dâmbovițeanul.com că traficul în Găești este infernal și că este esențială degrevarea acestuia.

„Orașul Găești este într-o situație dramatică, în ceea ce privește infrastructura, în acest moment. Este un lucru pe care l-am spus în nenumărate rânduri, îl simțim și l-au spus și alți colegi de-ai mei, atât din PSD, cât și găeștenii care trăiesc zi de zi acolo. Traficul în oraș este extraordinar de încărcat, este horror, ceva ce mai întâlneam la nivelul orașului Balș, când voiam să mergem spre Craiova, practic era același trafic infernal. În orele de vârf, de la Arctic, până în centrul orașului, pe vreo 2 km se merge bară la bară și poți să petreci în trafic chiar și 30 de minute. Un trafic care este în primul rând cauzat de mașinile mari de transport. această legătură între Moldova, Muntenia și partea de Oltenia, cu descărcare pe A1, obligatoriu trece prin Găești. Discuțiile legate de vestita centură sunt de peste 20 de ani și, în ultimele 4 campanii electorale, toate programele electorale au conținut pe prima poziție șoseaua ocolitoare (…) După multe discuții și nimic altceva concret, a apărut Corneliu Ștefan. Preșdintele CJD și al PSD Dâmbovița a venit în 2020 cu un program foarte îndrăzneț, privind dezvoltarea infrastructurii județului, incluzând în acest program și centura ocolitoare a orașului Găești. Este un lucru extraordinar pentru oraș acest drum, este foarte important să se realizeze”, a subliniat Fănuț Costea, președinte al PSD Găești.

Social democratul a subliniat că are speranța că în sfârșit acest proiect se va realiza, mai ales că deja s-a obținut finanțarea prin Programul Național „Anghel Saligny”, după cum a anunțat, săptămâna trecută, președintele CJD, într-o conferință de presă.

AUTOR: F.S.