You are currently viewing Târgovișteanul Daniel Florea, eroul lui FC Voluntari în meciul cu Universitatea Cluj. A realizat „dubla” în disputa cu ardelenii

Târgovișteanul Daniel Florea, eroul lui FC Voluntari în meciul cu Universitatea Cluj. A realizat „dubla” în disputa cu ardelenii

Fotbalistul dâmbovițean Daniel Florea a fost eroul lui FC Voluntari în disputa cu Universitatea Cluj-Napoca, din etapa cu numărul 6 a play-out-ului. Pe arena ardelenilor, ilfovenii s-au impus dramatic, cu scorul de 3-2, în ultimele secvențe ale întâlnirii, iar jucătorul târgoviștean a realizat o „dublă”.

Pentru început, Florea a restabilit egalitatea la doi, în minutul 87, după ce a plonjat în careul de 6 metri, iar apoi, a trimis mingea, cu capul, în plasa porții adverse.

În schimb, când toată lumea se pregătea de ultimul fluier, târgovișteanul și-a adus echipa în avantaj, după o deviere tot cu capul, pe o pasă al lui Lopes.

După „dubla” de astăzi, Florea a ajuns la cota 5 în actuala stagiune a Superligii. Târgovișteanul a ajuns la Voluntari în vara anului trecut, după ce s-a despărțit de Chindia Târgoviște.

M.I.