You are currently viewing CSM Târgoviște atacă prima victorie cu Alba Blaj din finala Campionatului Național de volei feminin

CSM Târgoviște atacă prima victorie cu Alba Blaj din finala Campionatului Național de volei feminin

În această săptămână se reiau duelurile dintre CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj din finala Campionatului Național de volei feminin. Miercuri după-amiază, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgoviște se va consuma cel de-al treilea duel dintre cele două formații.

Pentru a putea continua lupta pentru titlu de campioană, mâine, CSM Târgoviște este obligată să câștige împotriva campioanei României. După disputarea primelor două jocuri, CSM Volei Alba Blaj conduce cu scorul de 2-0 la general. În schimb, dacă se va impune mâine după-amiază, Alba Blaj va deveni pentru a 7-a oară campioană a României la volei feminin.

De asemenea, dacă se va ajunge la jocul cu numărul 4, acesta se va disputa tot la Târgoviște, joi, de la ora 16.30. Pentru a se ajunge la meciul „decisiv”, care va avea loc la Blaj, CSM Târgoviște trebuie să câștige și mâine și joi împotriva campioanei țării.

M.I.