You are currently viewing Peste 260 de misiuni, efectuate de pompierii dâmbovițeni, în ultima săptămână din aprilie

Peste 260 de misiuni, efectuate de pompierii dâmbovițeni, în ultima săptămână din aprilie

În ultima săptămână din aprilie, pompierii dâmbovițeni au participat de peste 260 de acțiuni. Potrivit unui comunicat al ISU Dâmbovița, dintre acestea, predominante au fost cazurile medicale – 204, urmate de incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, vegetație uscată etc.) – 21 și de 17 acțiuni pentru asistența persoanelor aflate în dificultate. 10 intervenții au fost necesare în urma accidentelor rutiere, iar 11 au fost pentru asistarea în alte situații de urgență.

„Pentru gestionarea tuturor solicitărilor primite, în toată această perioadă, peste 130 de pompieri au fost la datorie, zilnic, pregătiți să acționeze pentru protecția și siguranța persoanelor prin asigurarea intervenției operative.
Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play”, informează ISU Dâmbovița.

AUTOR: F.S.