You are currently viewing Restricții și recomandări pe unele sectoare de drum din județul Dâmbovița
1 Lucrari De Reabilitare A Drumului Judeean Dj 291 C Dorohoi

Restricții și recomandări pe unele sectoare de drum din județul Dâmbovița

COMUNICAT DE PRESĂ

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanții la trafic că pe podul situat pe DJ 714, Glod (DN 71) – Sanatoriul Moroeni – Peștera, km 32+106 – platoul Padina, punct ,,Diana” (Casa Justin) circulația este restricționată pentru vehiculele cu greutatea mai mare de 2,5 tone pe osie; pentru acesta, există o variantă provizorie de circulație.

2. Este restricționată circulația vehiculelor cu masă mai mare de 3,5 t pe drumul județean DJ 719, sectorul intersecție DN 72 – Răzvad și sectorul intersecție cu str. Magrinii, Târgoviște.

3. Circulaţia publică pe podul peste râul Argeş, pe DJ 702A, la Pătroaia, este închisă. Variantele ocolitoare sunt drumurile locale.

4. Sectoarele de drumuri judeţene care prezintă degradări şi alte pericole:

• DJ 503, sectorul Fierbinți

• DJ 710 Pucioasa – Bezdead – sectoare cu drum îngustat și avariat în zona Miculești – Măgura – Bezdead

• DJ 716 Priboiu – Glodeni

Facem următoarele recomandări pentru participanţii la trafic:

– Se va circula cu viteză redusă și cu atenţie mai ales în zonele semnalizate cu indicatoare rutiere ce au semnificaţia „drum cu denivelări”, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile.

– Recomandăm ca deplasările pe traseele montane să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător şi totodată, să se acorde o atenţie sporită zonelor cu drum îngustat, zonelor cu alunecări de teren şi acolo unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor.

– Vă rugăm să vă informați, în prealabil, asupra condițiilor meteorologice din zonă în perioadele de atenționare meteorologică de vreme rea, prin intermediul Administrației Nationale de Meteorologie.

– Se vor respecta, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare și reglementare.

Detalii suplimentare privind situaţia sectoarelor mai sus-amintite se pot obţine de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Tehnică, tel. 0245 207625, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 -16:00.

Compartimentul Imagine, Relații Externe, Consiliul Județean Dâmbovița