You are currently viewing O adolescentă de 16 ani din Italia a murit electrocutată în baie, după ce a scăpat încărcătorul de la telefon în apă

O adolescentă de 16 ani din Italia a murit electrocutată în baie, după ce a scăpat încărcătorul de la telefon în apă

O adolescentă de 16 ani din Italia a murit electrocutată în baie, după ce a scăpat încărcătorul de la telefon în apă. Tânăra vorbea la telefon cu o prietenă, care s-a îngrijorat când apelul s-a întrerupt, relatează Mirror.

Tragedia a avut loc în Montefalcione, sudul Italiei. Potrivit presei locale, părinții fetei nu se aflau în casă în acel moment, însă autoritățile au ajuns la fața locului rapid, după ce au fost alertate de prietena fetei.

Conform anchetatorilor, telefonul care se afla la încărcat ar fi alunecat din mână și ar fi declanșat scurtcircuitul după ce a căzut în apă.

Trupul ei a fost transportat la morga spitalului Moscati din Avellino pentru autopsie, iar oamenii legii investighează incidentul.

În anul 2020, în Franța, o altă elevă de 15 ani a murit în baie după ce telefonul cu încărcător i-a căzut pe piept și a alunecat în apă.

În 2019, o fată de 13 ani din Amsterdam a fost electrocutată după ce telefonul i-a căzut în baie în timp ce se afla la încărcat. Mama adolescentei a auzit un țipăt puternic, a scos-o imediat din cadă și a sunat la serviciile de urgență. Ajunși la fața locului, paramedicii au trezit-o pe fată, care era inconștientă, lovind-o în stern, înainte de a o duce direct la spital, unde a stat internată două zile. Din fericire, tânăra a scăpat cu viață, dar a rămas cu amnezie în urma incidentului.

Editor: I.F.A.