You are currently viewing Înfrângere rușinoasă pentru Roberto Ziduri în etapa a 26-a a campionatului județean: 7-8 cu Flacăra Șuța Seaca

Înfrângere rușinoasă pentru Roberto Ziduri în etapa a 26-a a campionatului județean: 7-8 cu Flacăra Șuța Seaca

Runda cu numărul 26 a Ligii a 4-a dâmbovițene a fost una extrem de spectaculoasă: cu goluri multe și scoruri mai mult decât surprinzătoare. „Bomba” etapei a fost detonată pe stadionul din Odobești, acolo unde Flacăra Șuța Seacă a trecut de echipa gazdă, Roberto Ziduri, cu un neverosimil scor de 8-7!

Un rezultat ce poate lasa multe interpretări, dar și o concluzie clară: o echipă precum Roberto Ziduri, care își dorea promovarea în Liga a 3-a la startul sezonului nu avea voie să piardă într-o astfel de manieră! După succesul de astăzi, Flacăra Șuța Seacă a scăpat în cea mai mare parte de grijile retrogradării! Totodată, după eșecul înregistrat de Ziduri, Recolta Gura Șuții este ca și campioană a Dâmboviței și se poate pregăti deja pentru susținerea barajului de promovare în Liga a 3-a.

Astfel, gazdele au fost superioare în această rundă, reușind să se impună prin Voinești, Moroeni, Gura Șuții, Gloria Bucșani și Crețu. Oaspeții au reușit trei victorii, bifate de Burduca, Șuța Seacă și Titu.

Gura Șuții a tratat cu responsabilitate jocul de astăzi și s-a desprins la 9 puncte în fruntea clasamentului. Titlul de campioană a devenit acum o formalitate, după ce Ziduri a cedat pe teren propriu. Titu și-a consolidat ultima poziție pe podium, profitând de eșecul formației din Potlogi.

Unirea Bucșani, Șuța Seacă și Brezoaele au rămas deasupra zonei fierbinți din subsol, dar nu sunt scăpate definitiv de emoții. Crețu a obținut o victorie importantă, la fel și Gloria Bucșani, care a întors spectaculos rezultatul, în duelul cu Colacu. Ungureni este retrogradată matematic în Liga 5.

Liga a 4-. Etapa a 26-a –  Rezultate

Viitorul Voinești – FC Potlogi 4-1
Bradul Moroeni – Străjerii Răzvad 2-1
Recolta Gura Șuții – AFC Brezoaele 4-0
CSM Fieni – ACS Burduca 2-4
Roberto Ziduri – Flacăra Șuța Seacă 7-8
Gloria Bucșani – Steagu Roșu Colacu 3-2
Unirea Ungureni – Urban Titu 2-5
Voința Crețu – Unirea Bucșani 4-2.

M.I.