You are currently viewing Ieri au debutat „Zilele culturale europene la Pucioasa”

Ieri au debutat „Zilele culturale europene la Pucioasa”

Ieri au debutat „Zilele culturale europene la Pucioasa, care se derulează în perioada 6 – 11 mai 2023, cu proiectul „Educația îți dă aripi sa zbori”, desfășurat în parteneriat cu Grădiniță „Prichindel”. Seara, publicul a fost vrăjit de concertul susținut de grupul Sotto Voce.

Ar putea fi o imagine cu 10 persoane şi clarinet

Grupul Sotto Voce, condus de Radu Mihalache, i-a purtat pe cei prezenți într-o „călătorie muzicală prin timp”, interpretând piese importante din ultimii 600 de ani. De la creația laică și religioasă a Renașterii, la maeștrii cântului coral românesc de la granița secolelor al XIX-lea și al XX-lea și până la prelucrări pop-rock, voiajul a fost unul cât se poate de interesant și plăcut. Acest concert a fost dedicat ZILEI EUROPEI în cadrul programului Zilele Culturale Europene la Pucioasa.

„Numeroase emoții, un repertoriu nou pregătit în timp record și bucuria muzicii: așa a fost O CĂLĂTORIE MUZICALĂ PRIN TIMP la Centrul Cultural European Pucioasa. Mulțumim publicului pentru o primire calda și organizatorilor pentru o seara de neuitat, în special domnului director Dan Tzopa!”, au transmis invitații.

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane

Evenimentul cultural va continua, la Centrul Cultural European Pucioasa, cu Caravana „Filmelor de la Cannes”, Caravana „Zilele filmului românesc” și cu American Independent Film Festival.

Ar putea fi o imagine cu hartă şi text

AUTOR: F.S.