You are currently viewing Dâmbovițeanul Andrei Ivan, un nou gol pentru CS U Craiova. A ajuns la cota 11 în actuala stagiune, după reușita din meciul cu CFR Cluj

Dâmbovițeanul Andrei Ivan, un nou gol pentru CS U Craiova. A ajuns la cota 11 în actuala stagiune, după reușita din meciul cu CFR Cluj

Dâmbovițeanul Andrei Ivan a marcat un noul gol în Superligă. Atacantul lui CS U Craiova a fost unul dintre cei mai buni jucători în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 7-a a play-off-ului. În disputa cu CFR, oltenii au remizat 1-1, iar golul egalizator a fost de atacantul morenar. În minutul 68, Ivan a marcat în poarta adversă, un gol care a avut nevoie de validarea VAR.

După reușita de duminică seara, Ivan nu s-a bucurat prea mult de reușita cu cu CFR, fiind în continuare bântuit de ratarea penalty-ului din meciul cu FCSB.

„Nu m-am bucurat la gol pentru că am crezut că sunt în offside, sunt bucuros că am marcat și nemulțumit că nu am câștigat. Avem 36 de puncte, suntem tot la 3 puncte (n.r. de CFR Cluj), trebuie să câștigăm cu cei de la Farul. S-a vorbit foarte mult despre acel penalty, nu pot să îmi explic, dacă mai încerc de 100 de ori, nu cred că o mai lovesc așa”, a precizat Ivan, la finalul întâlnirii cu „feroviarii”.

După reușita cu CFR, morenarul a ajuns la cota 11 în actual stagiune a Superligii. Dâmbovițeanul este principalul marcator al Craiovei în acest sezon.

M.I.