You are currently viewing Investiții de 50 milioane de lei, la Produlești

Investiții de 50 milioane de lei, la Produlești

Investiții de peste 50 milioane de lei se află în derulare, la Produlești, cu finanțare de la Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, și fonduri de la bugetul local. În plus alte două proiecte finanțate prin Programul Național „Anghel Saligny” vor fi implementate în comuna dâmbovițeană.

Modernizarea șanțurilor și a trotuarelor pe drumul județean DJ 721 în satul Produlești este un alt proiect pe care Consiliul Județean Dâmbovița l-a derulat în parteneriat cu primăria Produlești. Din suma totală a asocierii, 2.280.000 de lei, administrația județeană a contribuit cu 50% din costuri, 1.140.000 de lei.

Totodată, în Produlești se lucrează la extinderea rețelei de canalizare. Vorbim aici de peste 16 km de rețea nouă de apă uzată, la care se vor realiza și 968 de racorduri. Investiția în Produlești, pe sectorul de ape uzate, reabilitare rezervoare de înmagazinare apă potabilă și stații noi de pompare apă uzată, se ridică la peste 32.000.000 de lei.

Pe de altă parte, administrația condusă de primarul George Georgescu mai are aprobate prin „Anghel Saligny” două proiecte:
📍 Reabilitare pod peste pârâul Șuța – 2.500.000 de lei;
📍 Reabilitare străzi, sisteme de colectare și evacuare ape pluviale și accese proprietăți – 11.100.000 de lei”, precizează președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

La acestea se adaugă complexul medical inaugurat, astăzi, în comuna dâmbovițeană, în valoare totală de 2.900.000 de lei, cu o contribuție a Consiliului Județean Dâmbovița de 1.300.000 de lei.

AUTOR: F.S.