You are currently viewing Concursul de arhitectură „Context – identitate – simbol – Gara, poartă de intrare în oraș” se apropie de final

Concursul de arhitectură „Context – identitate – simbol – Gara, poartă de intrare în oraș” se apropie de final

Concursul de arhitectură „Context – identitate – simbol – Gara, poartă de intrare în oraș” se apropie de final. Organizată de Ordinul Arhitecților din România, filiala Muntenia Vest, împreună cu Liceul de Arte „Bălașa Doamna”, competiția dedicată elevilor de clasele IX – XII – profil arhitectură, se află la prima ediție.

Astfel, tinerii, îndrumați de profesori coordonatori, au fost invitați să-și folosească imaginația, pentru a da un suflu nou unui obiectiv emblematic din municipiul Târgoviște, care are mare nevoie de intervenții, Gara de Sud din Târgoviște.

Organizatorii anunță că, până pe 25 mai 2023 elevii trebuie să depună lucrările cu care s-au înscris, urmând ca, pe 27 mai, să aibă loc jurizarea lucrărilor. Gala de premiere va avea loc miercuri, 31 mai 2023, de la ora 13.00, în Amfiteatrul Liceului de Arte „Bălașa Doamna”, din Târgoviște.

Concursul este organizat în cadrul Grupului de Lucru „Educație Stagiu și Pregătire Profesională” – filiala teritorială Muntenia Vest.

Ar putea fi o imagine cu text

AUTOR> F.S.