You are currently viewing Elevii din Fieni au participat la activități interactive de prevenire a consumului de substanțe psihoactive

Elevii din Fieni au participat la activități interactive de prevenire a consumului de substanțe psihoactive

Echipe mixte constituite din specialiști ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidog Dâmbovița și ai Biroul de Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Dâmbovița, au realizat o serie de activități interactive de prevenire a consumului de substanțe psihoactive în cadrul Liceului „Aurel Rainu” Fieni.

Elevii participanți au fost informați cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive, dar și asupra riscurilor asociate deținerii unor obiecte interzise în spațiul școlar. Activitățile se înscriu în cadrul proiectului local de prevenire denumit „Învață să fii liber!” și în cadrul campaniei naționale de prevenire a faptelor de port sau de folosire a unor obiecte periculoase în spațiul unităților de învățământ preuniversitar.

Acțiuni similare au avut loc și în alte unități de învățământ din județ, informează Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidog Dâmbovița.

Ar putea fi o imagine cu 11 persoane şi persoane studiind

AUTOR: F.S.