You are currently viewing Marcel Ciolacu: Vă asigur că voi face din susținerea investițiilor publice locale o adevărată obsesie a viitoarei guvernări

Marcel Ciolacu: Vă asigur că voi face din susținerea investițiilor publice locale o adevărată obsesie a viitoarei guvernări

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la o reuniune publică în care au participat lideri de Consilii Județene, că după ce va ajunge premier va face „o obsesie” din a-i ajuta pe aleșii locali să acceseze fonduri europene și să deblocheze proiectele care stagnează.

Va spun la ce sa va asteptati de la noua formula guvernamentala. Așteptati-va ca la Palatul Victoria sa gasiti usi deschis si maini intinse atunci cand veti avea cea mai mare nevoie. Dar obisnuiti-va si cu gandul ca trebuie sa fim eficienti in cheltuirea banului public si inteligenti in accesarea banilor europeni.

Asteptati-va ca Guvernul sa fie mult mai indraznet sa sustina proiecte la fel de indraznete care vin de la dvs. Nu va fie teama sa ridicati miza, fiindca eu cred ca a venit momentul ca Romania sa ridice fruntea din pamant si sa isi asume mize mari si mize adevarate.

Va asigur ca Guvernul va face eforturi uriase sa puna rapid la punct mecanisme noi care sa asigure finantari pentru proiecte majore si mature si sa va ajute sa deblocati si sa finalizati orice obiectiv in derulare pe fonduri europene.

Vom dialoga permanent pentru ca scopurile noastre sunt comune, sa absorbim cat mai mult din finantarea europeana si romanii sa vada ceva palpabil in comunitatile lor.

Va asigur ca voi face din sustinerea investitiilor publice locale o adevarata obsesie a viitoarei guvernari”, a declarat liderul PSD.

Editor: I.F.A.