You are currently viewing Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023: Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023: Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!

Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023, a venit în emisiunea „La Măruță” să vorbească despre prestația care nu a permis României să obțină niciun punct la Eurovision, ceea ce i-a adus un val imens de critici artistului.

Piesa interpretată de Theodor la cel mai cunoscut concurs de muzică din Europa a obținut un record negativ – cea mai slabă participare a României de până acum: „Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!”, a declarat acesta.

În ciuda acestui fapt, artistul nu înțelege de ce publicul nu a apreciat prestația lui și a avut 0 puncte în semifinală:

„Nu pot să-mi explic asta! Eu știu clar că românii din diaspora ne-au votat. Au fost mulți fani străini care ne-au susținut. Suportul din partea străinilor a fost copleșitor”.

De asemenea, cântărețul a fost mulțumit și de ținuta în jurul căreia s-au iscat foarte multe discuții: „Mie mi-au plăcut hainele”, a declarat acesta.

Theodor Andrei i-a recunoscut lui Cătălin Măruță faptul că Eurovision 2023 a reprezentat pentru el un adevărat roller coaster emoțional:

„Am rămas cu un gust amar. Am început să mă întreb despre mine, dacă n-am fost suficient… te pune pe gânduri. E un carusel emoțional. Visul meu pe traseul ăsta… de multe ori l-am văzut ca pe un coșmar!”.

În ciuda rezultatului și al călătoriei tumultoase, tânărul este mai mult decât fericit cu experiența trăită:

„E o chestie pe care dacă o trăiești o dată în viață… e arhisuficient!”, a recunoscut Theodor.

Editor: I.F.A.