You are currently viewing Bărbat bănuit de înșelăciune și fals, prins în flagrant în comuna Vișina! A fost reținut de polițiști!

Bărbat bănuit de înșelăciune și fals, prins în flagrant în comuna Vișina! A fost reținut de polițiști!

COMUNICAT DE PRESĂ

La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Petrești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 27 de ani, din localitatea Balotești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Acesta este bănuit că în urma publicării unui anunț de vânzare pe o rețea de socializare, unde ar fi susținut în fals că este administrator al unei societăți comerciale, ar fi transmis unui bărbat, de 53 de ani și unei femei, de 35 de ani, două facturi întocmite prin contrafacerea elementelor, fiecare în cuantum de 2.000 lei, reprezentând acontul a șapte tone de peleți.

Totodată, acesta a pretins și a primit suma de 2.000 lei cu titlu de avans de la cele două persoane vătămate pentru furnizarea peleților, fiind surprins în flagrant-delict de polițiști, la data de 18 mai, în comuna Vișina în timp ce ar fi primit banii de la o femeie de 35 de ani.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul de nevinovăție.

IPJ DÂMBOVIȚA