You are currently viewing Primăria Capitalei a încheiat protocoale de colaborare cu judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Ialomiţa, pentru întocmirea noului PUG

Primăria Capitalei a încheiat protocoale de colaborare cu judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Ialomiţa, pentru întocmirea noului PUG

Nicuşor Dan a anunţat că Primăria București a încheiat protocoale de colaborare cu judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Ialomiţa prin care municipalitatea va avea la dispoziţie date despre dezvoltarea urbană şi care vor folosi în realizarea noului Plan Urbanistic General.

„Am încheiat protocoale de colaborare cu judeţele Ilfov, Dâmboviţa şi Ialomiţa, prin intermediul cărora ni se vor pune la dispoziţie date la zi privind dezvoltarea urbană, care ne vor fi de un real folos în realizarea Planului Urbanistic General (PUG)”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

Edilul a adăugat că „Bucureştiul este un pol de influenţă, iar o mare parte a populaţiei din aceste judeţe lucrează în Capitală”.

„Pentru realizarea PUG, care va pune ordine în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea urbană a oraşului, avem nevoie de date corecte, care să reflecte realitatea din teren, motiv pentru care dorim încheierea protocoalelor cu toate judeţele limitrofe. Mulţumesc tuturor instituţiilor implicate în procesul de realizare a PUG. Cooperarea interinstituţională ne ajută să parcurgem rapid toţi paşii necesari pentru finalizarea cât mai rapidă a acestui document”, a completat Dan.

AUTOR: F.S.