You are currently viewing Sorana Cîrstea se pregătește pentru Roland Garros

Sorana Cîrstea se pregătește pentru Roland Garros

Sorana Cîrstea a început pregătirile pentru turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Sportiva noastră, cea mai mare speranță a fanilor din România, în lipsa Simonei Halep, se pregătește să fie în formă la turneul care va începe la finalul lunii, pe 28 mai. Târgovișteanca a început pregătirea la Monaco, unde este însoțită de toată echipa pentru a profita la maxim de condițiile oferite.

Într-o fotografie postată pe rețelele de socializare, Sorana apare alături de staff-ul ei, antrenorul suedez Thomas Johansson, preparatorul fizic Vladimir Biasutti, dar și de sparring partnerul Lucas Johansson. Cei doi s-au mai antrenat împreună și înaintea turneului de la Madrid. Acesta este fiul tehnicianului suedez, are 16 ani și are speranțe că îi va călca pe urme tatălui.

„Echipa completă este din nou în acțiune!”, a anunțat Sorana Cîrstea, joi, în descrierea fotografiei.

Sorana Cîrstea are parte de o companie selectă la Monte Carlo; ea a jucat un meci de sparring cu fostul mare tenismen Marat Safin, iar sora acestuia, Dinara Safina, a urmărit de pe margine, filmând schimburile de mingi.

Sorana Cîrstea, surpriză incredibilă! Dinara Safina şi Marat Safin, fraţii care au fost numere 1 WTA şi ATP, partenerii de antrenament ai româncei înainte de Roland Garros | VIDEO

Până la Roland Garros, Sorana va participa la turneul de la Strasbourg (21-27 mai). Cea mai bună performanță a româncei la Grand Slamul de la Paris a fost calificarea în sferturi, în 2009.

AUTOR: F.S.