You are currently viewing Dâmbovițenii au sărbătorit până la lăsarea nopții, de Ziua Comunelor Glodeni, Gura Șuții, Dragodana și Corbii Mari

Dâmbovițenii au sărbătorit până la lăsarea nopții, de Ziua Comunelor Glodeni, Gura Șuții, Dragodana și Corbii Mari

De Sfinții Cosntantin și Elena, autoritățile din Corbii Mari au organizat o petrecere de pomină, pentru a sărbători Ziua Comunei, după câțiva ani de pauză. Localnicii au petrecut până la lăsarea nopții, alături de invitații, care au urcat pe scenă, de parlamentarii și reprezentanții administrației județene, iar la final s-au bucurat de un spectaculos foc de artificii. Petreceri similare au avut loc la Glodeni, Gura Șuții și Dragodana.

Am petrecut marea sărbătoare a Sfinților Împărați Constantin și Elena alături de colegi și de prieteni, la ziua comunelor Glodeni, Gura Șuții, Dragodana și Corbii Mari!
A fost o zi frumoasă în care, împreună cu locuitorii celor patru comune, ne-am bucurat de momentele special organizate cu această ocazie, fiind și cel mai bun prilej de a sta de vorbă cu oamenii, într-un altfel de mediu decât cel instituțional.
Le-am urat tuturor multă sănătate, astfel încât să se bucure în liniște de roadele muncii lor și de frumoasele comune în care trăiesc”, transmite președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

AUTOR: F.S