You are currently viewing Arbitrul târgoviștean Mihai Motan, prestație bună în cel mai important meci din Liga a 4-a vâlceană

Arbitrul târgoviștean Mihai Motan, prestație bună în cel mai important meci din Liga a 4-a vâlceană

Arbitrul târgoviștean Mihai Motan a arbitrat, week-end-ul trecut un meci extrem de important în campionatul județean din Vâlcea. Dâmbovițeanul a condus la centru disputa pentru primul loc din Liga a 4-a din Vâlcea, dintre SCM Râmnicu Vâlcea și Sparta Râmnicu Vâlcea.

Disputa dintre cele două formații s-a încheiat cu victoria formației SCM Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 5-0. După succesul cu rivala din oraș, SCM a urcat pe primul loc, cu 75 de puncte acumulate.

În partida dintre cele două formații, arbitrul târgoviștean a avut parte de o prestație foarte bună, cu decizii excelente în momentele decisive ale jocului. Centralul dâmbovițean s-a descurcat excelent pe toată durata întâlnirii, nu a ieșit în evidență prin decizii controversate și a tratat cu multă stăpânire de sine fazele complicate.

În vârstă de 32 de ani, arbitrul târgoviștean a fost delegat de șapte ori la centru în acest sezon la meciuri de Liga 2. După ce a urmat programul de tinere talente, centralul a promovat la Liga 3 în 2017, iar din 2021 este la Liga 2.

La cele două tușe s-au aflat sâmbătă doi arbitri argeșeni, Gheorghiță Bălan (Pitești) și Mihai Marian Ionescu (Bradu), care sunt, la rândul lor, tușieri de Liga 2.

M.I.