You are currently viewing Elevi târgovișteni au participat la activitățile din cadrul programului ,,Săptămâna Prevenirii Criminalității”, organizat de IPJ Dâmbovița

Elevi târgovișteni au participat la activitățile din cadrul programului ,,Săptămâna Prevenirii Criminalității”, organizat de IPJ Dâmbovița

La data de 22 mai a.c., pentru a marca debutul manifestărilor circumscrise ,,Săptămânii Prevenirii Criminalității”, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au organizat un concurs în cadrul Proiectului ,,Învăț să mă protejez”, implementat în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Târgoviște.

Tematica concursului a vizat noțiuni referitoare la traficul și consumul ilicit de droguri, traficul de persoane, pornografia infantilă și atacurile cibernetice.

La concurs au participat 20 de elevi de la Colegiul Național „Constantin Carabella”, Liceul de Arte „Bălașa Doamna”, Liceul Teoretic „I.H. Rădulescu”, Liceul Tehnologic „Constantin Brancoveanu”.

Primul loc al concursului a fost adjudecat de elevii de la Liceul Colegiului Național „Constantin Carabella”.

Toți participanții la concurs au fost premiați cu diplome și cadouri oferite de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, Direcția de Asistență Socială, Corpul Național al Polițistilor, Asociația Internațională a Polițiștilor și de Sindicatul National al Polițiștilor și Personalului Contractual.

IPJ DÂMBOVIȚA