You are currently viewing Chindia Târgoviște a rămas fără unul dintre cei mai buni jucători din lot! Căpitanul Cristian Neguț a devenit jucătorul lui FC Hermannstadt

Chindia Târgoviște a rămas fără unul dintre cei mai buni jucători din lot! Căpitanul Cristian Neguț a devenit jucătorul lui FC Hermannstadt

Chindia Târgoviște a rămas, astăzi, fără unul dintre cei mai importanți jucători din lot. Căpitanul Cristian Neguț a părăsit formația dâmbovițeană și a ales să joace în noua stagiune, tot în Superligă, la FC Hermannstadt. Mijlocașul ofensiv a ajuns la gruparea sibiană din postura de jucător liber de contract.

Cu noua echipă, Neguț a semnat un contract valabil ce se întinde pe două sezoane. În această după-amiază, după ce a semnat contractul cu sibienii, FC Hermannstadt și-a prezentat noua achiziție.

„Cristi Neguț este la FCH! Mijlocașul în vârstă de 27 de ani tocmai a semnat o înțelegere pentru următoarele două sezoane cu FCH. Ne bucură foarte tare că unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din Superliga României a acceptat să se alăture proiectului nostru! Cristi Neguț, mult succes sub culorile FCH!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului FC Hermannstadt.

În ultimul sezon al Superligii, în tricoul Chindiei, Neguț a evoluat în 35 de meciuri, a marcat 6 goluri și a oferit 8 pase de gol colegilor.

În primul eșalon fotbalistic din România, Cristi Neguț a mai evoluat pentru C.F.R. Cluj-Napoca, fosta campioană a României. Cristi poate juca pe ambele benzi ale terenului în linia mediană, dar și pe postul de atacant.

M.I.